Retourneren

Rebekidz stelt hoge eisen aan de kleding. De kleding wordt dan ook zeer streng gecontroleerd.
Maar het kan natuurlijk altijd zijn dat ik iets toch over het hoofd zie. Dan mag je het altijd retourneren en krijg je gewoon je geld terug. 
Wat de reden ook is, Rebelkidz doet niet moeilijk bij ruilen/ retourneren.

Voorwaarden retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst aan te melden om te retourneren. Eventuele gebreken dienen dan ook binnen deze termijn gemeld te zijn. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om te retourneren. 

Meld je retour(en) aan door middel van een mail te sturen naar: info@rebelkidz.nl.
Vermeld in deze mail altijd het ordernummer voor een snelle afhandeling.
Je kunt ook gebruik maken van het formulier herroepingsrecht. Download hier het formulier.

De artikelen moeten uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnen zijn. Het adres voor retourzending is:
Rebelkidz
Baetserveldsingel 31
6088 HR  ROGGEL.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet retour! ( m.u.v. foutieve bedrukkingen)

Bied de zending z.s.m. bij DHL of een andere vervoerder. Indien de retour in de brievenbus past, mag je ook kiezen voor een brievenbuspakje. 
De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Vergelijk daarom bij diverse vervoerders de prijzen, hier zit namelijk erg veel verschil in.

Je hebt aan alle voorwaarden voldaan en alles netjes binnen de termijn teruggestuurd. Wat nu?
Rebelkidz zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten. Voorwaarde is dat ik alles volgens bovenstaande voorwaarden heb ontvangen, dit wordt door mij per e-mail bevestigd. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (wanneer van toepassing, alleen bij volledige retournering van de bestelling) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van klant naar Rebelkidz zijn voor eigen rekening. 
Als na retournering het totaalbedrag van de bestelling minder is dan €50,- is en er geen verzendkosten zijn betaald, worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.
Indien je de retourzending niet (voldoende) frankeert, ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan de kosten welke in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen. Deze kosten zullen ingehouden worden op de creditnota van de retour aangeboden artikelen. Retourzendingen, welke buiten de retourtermijn aangeboden worden (poststempel is bindend), worden niet gecrediteerd.

Klachten

Vanzelfsprekend sta ik open voor tips ter verbetering voor onze artikelen en service. Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de kleding en/ of levering, mail dan naar info@rebelkidz.nl. Alle binnenkomende klachten worden door Rebelkidz serieus in behandeling genomen en je ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen bericht. 

Garantie
Rebelkidz geeft geen garantie op pailletten, studs, parels en diamantjes op de kleding.
Deze kleding kan het beste op de hand gewassen worden en niet in de droger drogen, zo heb je langer plezier ervan.

© 2017 - 2024 Rebelkidz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel