Levertijd & Verzendkosten

Ik doe mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan en op zaterdag voor 11:00 uur, worden meestal dezelfde dag verzonden (m.u.v. gepersonaliseerde artikelen). Op donderdag  worden er geen bestellingen verzonden. Als de levertijd langer is, staat op de productpagina een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€4,95 voor bestellingen onder de € 60,-
€7,50 voor bestellingen naar België en Duitsland.
Gratis voor bestellingen vanaf € 60,- ( BE en DE €100,-)*
Toeslag waddeneilanden: Bestel je vanuit een waddeneiland, dan zal er een toeslag worden berekend. Deze is €5,95.

Voor de verzending van maximaal 3 kaarten kun je kiezen voor verzending kaarten.
Dit kost €1,50. Je ontvangt dan geen track en trace, geen cadeautje bij de bestelling en de verzending is op eigen risico.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. Levering naar België en Duitsland is ongeveer 3 werkdagen.

* Stuur je artikelen retour en is het totale bedrag van de order dan minder dan €60,-? (€100,00 voor BE en DE ) Dan worden alsnog de verzendkosten verrekend met het retourbedrag.

© 2017 - 2022 Rebelkidz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel