Verzendkosten

- Brievenbuspost €3,95 inclusief track en trace
- DHL aan huis €4,95 inclusief track en trace
- Verzenden naar België €7,50 inclusief track en trace

 

KIES DE OPTIE BRIEVENBUSPOST ALLEEN ALS JE ZEKER WEET DAT HET DOOR DE BRIEVENBUS PAST! 
1 t shirt past goed door de brievenbus, 1 trui of spijkerbroek niet. Kies je toch voor brievenbuspost en het past niet door de brievenbus, dan krijg je een bericht om het verschil bij te betalen. Hierdoor loopt de verzending vertraging op!

Toeslag waddeneilanden: Bestel je vanuit een waddeneiland, dan zal er een toeslag worden berekend. Deze is €5,95. 

Verzenden overige artikelen:
- Brievenbuspost kaarten €1,00 (Alleen geldig voor kaarten, maximaal 3 stuks!, de bestelling wordt niet als cadeau ingepakt en je ontvangt geen klein cadeautje)

Vanaf €50,00 betaal je geen verzendkosten! (voor Nederland, voor België vanaf €100,00) Let op! Stuur je artikelen retour en is het totale bedrag van de order dan minder dan €50,-?(€100,00 voor België) Dan worden alsnog de verzendkosten verrekend met het retourbedrag. 

Afhalen in Roggel is gratis. (Op afspraak)

Verzenden naar:
België €7,50
Duitsland €7,50
Frankrijk €9,50

Oostenrijk €9,60
Polen €9,85
Luxemburg €10,75
De levertijd zal ongeveer 3 dagen zijn.


Betaling en levering bij verzenden in Nederland
Als de betaling afgerond is zal de bestelling binnen 1-2 werkdagen worden verzonden.
Je ontvangt een verzendnotificatie met de datum van verzending en het Track& Trace-nummer. 
Bij de verzendoptie kaarten ontvang je geen Track en Trace nummer.
 

Gratis verzenden, veel (grote) webshops bieden dit aan. Waarom doet Rebelkidz daar niet aan mee?De kosten die gemaakt worden voor het verzenden van bestellingen (inpakmateriaal, verzendlabels en vervoerskosten) zijn erg hoog. Een vervoerder rijdt nu eenmaal ook niet voor niets en ook alle inpakmaterialen moeten betaald worden.
Deze kosten worden vaak doorberekend in de prijs van het artikel, dus het artikel wordt duurder maar je betaalt geen verzendkosten.
Als Rebelkidz alle artikelen duurder zou maken, dan kan Rebelkidz ook gratis verzenden aanbieden. Maar dat zou niet eerlijk zijn voor de klanten die meerdere artikelen bestellen, omdat zij dan veel duurder uit zijn, want de kosten zitten dan verrekend in elk artikel. Zij betalen dan in totaal misschien wel 2x de verzendkosten. Ook voor de klanten die bestelling komen afhalen is dat niet eerlijk, want zij betalen dan mee in de verzendkosten terwijl zij het bij Rebelkidz komen afhalen.
Omdat Rebelkidz ervoor kiest om alle kosten open en eerlijk te houden worden er dus wel verzendkosten berekend. Wel kies ik ervoor om deze kosten zo laag mogelijk te houden (zelfs veel lager dan de werkelijke kosten!)
En door deze verzendkosten eerlijk te berekenen kan ik de prijzen van alle artikelen zo laag mogelijk houden en dat is natuurlijk ook weer fijn ♥

© 2017 - 2021 Rebelkidz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel